5dd5414723d1d

Kantaesitys
6.9. – 4.10.2020
Kuvitteellisten olentojen kokoelma – The Collection of imaginary beings

Tervetuloa outojen olentojen seuraan!

Kuvitteellisten olentojen kokoelma on helsinkiläisen Toisissa tiloissa esitystaiteen kollektiivin uusin teos, joka saa ensi-iltansa Turun pääkirjastossa syyskuussa. Esitys avaa ovet mielikuvitukseen, tarinoihin ja unissa elävien olentojen maailmaan. Miltä tuntuu olla tarujen mystinen hirviö tai sukupuuttoon kuollut eläin? Millaista on kohdata unelmiesi lohikäärme? Kirjasto on paikka, jossa menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet elävät rinnakkain. Esitys kutsuu eri-ikäiset ihmiset kuvittelemaan yhdessä ja jakamaan omia kuvitelmiaan turvallisessa seurassa – ja turvalliset etäisyydet huomioiden.

Voit saapua yksin tai yhdessä. Erilaisten helppojen, kaikille soveltuvien harjoitteiden avulla tutustutaan kollektiivisessa tajunnassamme asuviin olentoihin ja herätellään niitä eloon ruumiillisesti kirjaston Studio-tilassa. Ruumiillistamisen kautta annetaan muoto asioille, joilla ei ole muotoa. Esitys on kokemuksellinen – katsoja on samanaikaisesti sen tekijä. Esityksen aikana vieraillaan myös kirjaston käytävillä ja tarkastellaan tuttua paikkaa ja sen olentoja uudesta näkökulmasta.

Kuvittelullamme ei ole rajoja, tule kurkistamaan millaisia olentoja meissä elää!

Toisissa tiloissa on vuonna 2004 perustettu Suomen merkittävimpiin esitystaiteen ryhmiin kuuluva kollektiivi. Toiminnan ytimenä ovat kollektiiviset ruumiilliset harjoitteet, joiden avulla päästään kosketuksiin ihmisille vieraiden olemis- ja kokemusmuotojen kanssa, eli vierailemaan ”toisissa tiloissa”.

ILMOITTAUTUMINEN

Esitys on maksuton.
Ilmoittaudu esitykseen sähköpostilla: liput@tehdasteatteri.fi
Kerro, mihin esitykseen tulet sekä kuinka monta ja minkä ikäisiä osallistujia tulee.
Päivää ennen esitystä saat sähköpostiisi tervetuliaiskirjeen.
Esitysten yleisömäärä on rajattu, joten varaa paikkasi ajoissa!
Ilmoittautumiset ovat sitovia.
Jos joudut sairastumisen tai muun syyn takia perumaan tulosi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian osoitteeseen liput@tehdasteatteri.fi
Näin voimme luovuttaa paikkasi jollekin muulle.

Katso myös Poikkeus-Tila-Taide -projektiin liittyvä teoksemme!

Kuvitteellisten olentojen kokoelma saa kantaesityksensä 6.9. osana vuoden 2020 New Performance Turku -festivaalia.

Esitykset:

TYÖRYHMÄ:

Eeva Kemppi, Kaisa-Liisa Logrén, Minja Mertanen ja Jaakko Ruuska. Mukana teoksen suunnittelussa Jussi Lankoski
Esitys on Toisissa tiloissa -kollektiivin (Helsinki), TEHDAS Teatterin (Turku) ja Kampnagel -tuotantotalon (Hampuri) yhteistuotanto.
Close Menu