Lipunmyynti

NETISTÄ

Voit ostaa lipun Tehdas Teatterin esitykseen suoraan netistä, kaikkina viikonpäivinä ja kellonaikoina! Paina esityksen omilta sivuilta Osta liput-nappia.

LAHJAKORTTI

Tästä linkistä voit ostaa Tehdas Teatterin lahjakortin.

TEATTERILTA

Voit edelleen varata lippusi suoraan teatterilta ma-pe klo 10-15 joko puhelimitse 050 412 2344 tai osoitteesta liput@tehdasteatteri.fi. Varaathan lippusi ajoissa!

Lipunmyynti ja lämpiö aukeavat tuntia ennen esityksen alkua. Varatut liput tulee lunastaa puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Teatterilla ei muutoin ole lipunmyyntiä. Tarvittaessa lippujen noudosta voi sopia erikseen (esim. ryhmäliput).

LIPPUJEN HINNAT

Hinnat on mainittu kunkin esityksen yhteydessä, ja vaihtelevat tuotannosta toiseen.

Huom! Netistä ostettu lippu on saman hintainen kuin teatterin kautta varattu ja ostettu lippu.

ALENNUKSET

Alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät sekä varusmiehet/siviilipalvelusvelvolliset asianmukaista korttia näyttämällä. Mainitsethan alennuksista lippua varatessasi.

MAKSU

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa Electronilla. Meillä käyvät myös Kulttuuri-, Virike- ja Tyky Kuntosetelit, voit maksaa lippusi myös Smartum- tai E-passi-sovelluksella.

Kysy myös ryhmätarjouksia! teatteri@tehdasteatteri.fi

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa viimeistään 3 viikkoa ennen esitystä.

TILAUSNÄYTÖKSET

Normaalin näytösaikataulun lisäksi useimmista esityksistä voidaan järjestää varta vasten ryhmällesi räätälöity näytös, mikäli se saadaan aikataulujen osalta järjestymään. Järjestä esityksesi yhteydessä ryhmällesi pienimuotoinen juhla tai illanvietto anniskeluoikeuksin varustetussa lämpiössämme. Teatterilla ei ole ruokatarjoilua, mutta voimme auttaa pitopalvelujen järjestämisessä.

Tee lippuvaraus täyttämällä lomake

Close Menu