Mullin_Mallin_vaaka(16_9)Kuvaaja_Jyri_Pirinen_web

vierailu
13.5.-15.5.2022
Mullin mallin

Mullin Mallin on koreografi-tanssijoiden Lin Dan ja Heli Keskikallion sekä äänisuunnittelija Jyri Pirisen sooloesitys lapsiyleisölle leikkipuisto- ja päiväkotiympäristöön. Esitys pohjaa mollisävellajeihin sekä Katri Kirkkopellon Molli-lastenkirjoihin, joissa

käsitellään muun muassa yksinäisyyttä, vuorovaikutusta ja tunteita. Teoksen lähtökohtana on ollut tutkia, miten tunteet, liike ja ruumis kietoutuvat yhteen. Esityksen solisti hahmottelee erilaisten materiaalisuuksien, mukaan lukien itsensä, suhdetta painovoimaan. Esitys herkistää katsojan havaintoa kohti kysymyksiä empatiasta ja vuorovaikutuksesta. Millä tavoin ruumis ja materia puhuu? Tärkeässä roolissa ovat äänet, värit, materiaalit ja muodot. Esitys luo arkisiin ympäristöihin seikkailun – kokemuksellisen ja abstraktin maiseman, jonka lävitse kuljetaan sukellellen duurista molliin ja takaisin.

Esitys on jatkumoa Dan ja Keskikallion vuonna 2016 perustamalle S-projektille, joka tutkii sooloesiintyjyyttä sekä sooloa esityksen muotona. Mullin Mallin on osa Esitystaiteen seuran kevään 2022 ohjelmistoa ja lastenkulttuurin kehityshanketta, joka pyrkii laajentamaan esitystaiteen tarjontaa ikärajattomasti.

Mullin Mallin -esitys kiertää Helsingin alueen päiväkoteja ja leikkipuistoja alkukeväästä 2022 sekä vierailee Tehdas Teatterilla toukokuussa 2022.

Tärkeää: Esitys toteutetaan ulkona, säästä riippumatta. Ei katettua katsomoa. Varaudu sään mukaisin varustein! Kaatosateen sattuessa odottelemme sateen loppumista ennen aloitusta.

Esitykset:

pe 13.5 klo 18
la 14.5 klo 11 ja 14
su 15.5 klo 11 ja 14 Tärkeää: Esitys toteutetaan ulkona, säästä riippumatta. Ei katettua katsomoa. Varaudu sään mukaisin varustein! Kaatosateen sattuessa odottelemme sateen loppumista ennen aloitusta.

TYÖRYHMÄ:

koreografi-tanssijat:
Heli Keskikallio
Lin Da

Äänisuunnittelija:
Jyri Pirinen

Tuotanto:
Esitystaiteen seura & Da & Keskikallio
Close Menu