Ääniä logo iso

Klubit
14.1.2023
Ääniä Tehtaalta

Ääniä Tehtaalta -konsertissa juhlitaan teatterimusiikkia: säveltäjiä, äänisuunnittelijoita ja -taiteilijoita. Ääni on elimellinen osa teatteria, mutta harvoin sille annetaan tilaa kuulua itsenäisenä taideteoksena (toisin kuin elokuvataiteessa, jossa soundtrackit erillisinä julkaisuina ovat olleet olemassa jo pitkään). Kolmatta kertaa järjestettävä konserttikonsepti tuo teatteriesitysten äänitaiteilijat ja -suunnittelijat kuuluviin ainutlaatuisella tavalla!

Kutsutut taiteilijat koostavat suunnittelemastaan musiikista konserttiin oman kokonaisuutensa, joissa saattaa putkahdella myös muita kaikuja kyseisistä esityksistä. Kabareemaisesti rakennettu Ilta johdattaa yleisön maailmasta toiseen, keinuttaa tai heittelee laidasta laitaan. Ääniä Tehtaalta Konsertti huipentuu yhteiseen improvisoituun äänimatkaan.

Konsertoimassa mm. Kari Mäkiranta, Sirpa Järvenpää, Markus Heino, Hannu Seppälä, Antti-Juhani Manninen, Aino Lehtovaara, Arttu Aarnio ja Valtteri Alanen. Konsertin juontaa nukketeatteritaiteilija Timo Väntsi ja illan DJ:nä yleisöä villitsee Jarna Raketti.

Esitykset:

TYÖRYHMÄ:

Julkaistaan myöhemmin
Close Menu