breathing_web

7.-11.10.2019
Breathing – taiteen syysloma

Taidetapahtuma Breathing – tuo turkulaisen taiteen funikulaari – vierailee tänä vuonna vielä kahdesti TEHDAS Teatterissa! 

Kesällä Breathing lomailee kanssasi Taiteen kesälomalla! Koska Breathing on vihdoin saavuttanut kypsän kyselyiän, se – ovela hymynkare suupielessään – kysyy, mitä turkulainen taide ja sen tekijät haluavat todella juuri nyt tehdä. Koko Taiteen kesäloma suunnitellaan yhdessä paikallaolijoiden kanssa nyyttikesteillä maanantaina 1.7.2019. Taiteen kesäloma ehdottaa oman ajan ottamista, laiskottelua ja tekemättä jättämistä kaikille, mutta jakaa myös Tehdasteatterin harjoitustilaa heinäkuussa sitä tarvitseville.

Ja syksyllä, yhtäkkiä – kuin hetken mielijohteesta – Breathing – nostettuaan päänsä lämpimästä ja mukavasta pikku mutakuopastaan ja haukoteltuaan makeasti – päättää kiinnostua kysymyksestä, miten taidetta tehdään. Taiteen syyslomalla 7.10-11.10. sarja eri alojen eturivin taiteilijoita avaa työskentelyään, ja paljastaa salaiset reseptinsä, työskentelytapansa ja päiväunensa. Työryhmät avaavat työskentelyään mm. keskustelujen ja työpajojen muodossa. Mukana Taiteen syyslomalla Toisissa tiloissa -kollektiivi, nukketeatteri Kuuma ankanpoikanen ynnä muita ihanuuksia. Perjantaina 11.10. juhlistetaan Breathingin loppua ja sen henkisen sadon korjuuta iltamien ja kauden juuresten merkeissä.

Breathingin taiteilija-kuraattorina toimii Antti-Juhani Manninen. 

Kaikki tapahtumat ovat pääsymaksuttomia.

Esitykset:

TYÖRYHMÄ:

Close Menu