5dd39e578327f_web

VIERAILU:
17.-18.1.2020
Juha Biitsillä

Kuvia siitä mitä otamme vastaan ja annamme eteenpäin perheissämme, halusimme tai emme.

Tekijäkolmikko kysyi toisiltaan, mistä sinä tulet. Minä tulen isän Ray-Baneista. Äidin nivelreumasta ja korvakoruista. Alkoholismista ja puukolla leikatuista omenaviipaleista. Viimeisen päälle laittautumisesta ja miehen kuvasta josta ei tunnista itseään. 

Juha Biitsillä on taiteilija Juha Valkeapään ja tuottajaduo Biitsin ensimmäinen yhteinen teos. Se piirtää esiin kuvia, ääniä ja eleitä siitä mitä otamme vastaan ja annamme eteenpäin perheissämme, halusimme tai emme.

Biitsi-duo tekee musiikkia ja teoksia. Heiltä kuullaan keväällä 2020 mm. Hopeakulttuuri-niminen radiofeature Yle Radio 1:ssä, sekä musiikkia Anna Torkkelin & co esityksessä Kiasma-teatterissa. 

Juha Valkeapää on äänitaiteilija ja esityksentekijä jonka teoksia on reilun kahden vuosikymmenen aikana esitetty laajalti Suomessa ja ulkomailla.

Esitykset:

17.1. klo 19 
18.1. klo 19

TYÖRYHMÄ:

Käsikirjoitus ja konsepti:
Biitsi & Juha Valkeapää

Musiikki & äänet:
Biitsi

Tuotanto:
Rakastajat-teatteri, Juha Valkeapään Ääni, Biitsi

Tuki:
Taiteen edistämiskeskus

10.10. konsertti –
Ääniä tehtaalta

Ääniä ja musiikkia Tehtaalta -juhlavuosikonsertissa juhlitaan teatterimusiikkia: säveltäjiä, äänisuunnittelijoita ja -taiteilijoita Tehtaan 20-vuotisen taipaleen varrelta.…

Tulossa Elokuussa 2021
Huoneiden kirja

Elokuussa 2021 satapäinen taiteilijajoukko muuttaa Huoneiden kirja -suurteoksellaan labyrinttimaisen autiotalon ennenkokemattomaksi elämykseksi. Immersiiviseen eli upottavaan,…
Close Menu