BB23

11.5.-14.5.2023
Bodybuilding
(minifestari)

Kolmatta kertaa järjestettävä kehollisella työskentelyllä iloitteleva Bodybuilding- festivaali tuo toukokuuhun monitahoisen kattauksen kokemuksellisia teoksia.

Bodybuilding kokoaa yhteen taiteilijoita, joiden töiden keskiössä on keho ja kehollisuus. Festivaalin aikana aihetta lähestytään monista kulmista – häivytetään rajoja, hämmästytään ja hämmästellään yhdessä ilakoiden mysteeristä, joka ihmiskeho on.

Vuoden 2023 festivaalin kansainvälisestä ja monialaisesta ohjelmistosta kumpuaa kysymyksiä ihmisyydestä ja ihmisyyden kaiuista. Miten omat henkilöhistoriamme ja identitettimme nivoutuvat luotuun ja alati rakentuvaan käsitykseemme mennestä ja tulevasta – jaetuksi kokemukseksi elämästä. Festivaaliesitykset ammentavat mm. autobiografisesta materiaalista, kehon äänistä, filosofisen tekstin ja ajattelun liikkeellepanevasta voimasta sekä intiimistä paritanssista itsen ja itsen monien versioiden kesken. 

Bodybuilding- festivaalin järjestää Tehdas Teatteri ja Läntinen tanssin aluekeskus yhteistyössä Aurinkobaletin ja Turku Dansartin kanssa. Festivaalin kotipesänä toimivat Manillan useat näyttämöt ja esitystesten lisäksi ohjelmistossa on festivaaliklubi ja ammattitaiteilijoille suunnattu kaksipäiväinen masterclass.

11.5.-14.5.2023

Tarkempi ohjelmisto ja aíkataulu julkaistaan keväällä 2023

Esitykset:

TYÖRYHMÄ:

Tarkempi ohjelmisto ja aíkataulu julkaistaan keväällä 2023
Close Menu