liisapentti

vierailu
10.12.
LIISA PENTTI: MABEL REVIVAL
+ TYÖPAJA

Esitys Tehtaan lämpiössä klo 19 ja Diivatyöpaja klo 11. Voit osallistua joko työpajaan, esitykseen tai molempiin!

Mabel Revival on hilpeä ja hävytön sekoitus tanssia, performanssia ja tee-se-itse kabareeta. Koreografi ja tanssija Liisa Pentti sekä näyttelijä-muusikko Robert Kock johdattavat katsojan diivojen hämäräperäiseen ja lumottuun maailmaan, jossa nuo ihailun ja halun kohteet oleilevat.

Mabel on nainen vailla häpeää ja katumusta, tämän päivän naispuolinen shamaani ja prostituoitu, joka tanssii, murisee ja laulaa valloittaen ja hämmentäen. Teos on kunnianosoitus naiseudelle ja naisesiintyjille, joiden karisman ja sensuaalisuuden kautta lava herää henkiin ja välittää kehon kautta syntyvää tunnetta ja tietoa. Elääksemme täydesti on puhuttava myös kuolemasta ja vierailtava unien maailmoissa, vaikka edes öisin…

Vuonna 2008 Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa ensi-iltansa saanutta teosta on esitetty ympäri Suomen. Turkuun ja Tehdas teatterin tunnelmalliseen lämpiöön Pentti tuo esityksensä kaikkien diivojen kulta-aikaan, pikkujouluksi!  

 “Häpeämättömän hauskaa diivailua… Esityksessään naisesta ja hänen sisäisestä diivastaan Pentti lataa näyttämölle lähes kaikki mahdolliset liikkeelliset, ilmeelliset ja äänelliset diivakliseet honeysta suuren luokan tähteen. Läpi käydään niin “viattomat” hurmaamiset, viettelemiset kuin turhautuneet kiukunpuuskat. Pentin naisarsenaalista löytyy sekä ujo viltin alla laulaja että raivoava sisäinen eläinkin. Kaikki tämä tehtynä yhtä aikaa sekä häpeämättömän tietoisesti että itseironisestikin. Tämä diiva tuntee voimansa ja uskaltaa käyttää sitä.” Annikki Alku 23.10.2008, Uutispäivä Demari

Diiva-työpaja

Minkälaista kehollista diivaolemusta ehdottaa aika, jona somediivat ja bling bling ovat täystuotteistettua arkea? Missä piileskelevät henkilökohtaiset puolijumalalliset olennot, joiden läsnäolo on vastustamatonta ja vallatonta. Työpajassa luodaan erilaisten liikkeellisten ja mielikuvituksellisten tehtävien kautta tilaa jokaisen henkilökohtaiselle diivalle ja sen eri ilmenemismuodoille sekä tutustutaan diivaeläimiin.  Työskentely sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta diivuudesta.

Työpajan hinta: 25€
työpaja: 10.12.2022 Klo 11–13
paikka: Tehdas Teatterin Jokistudio.
Kokoontuminen Tehdas Teatterin lämpiössä.
Ilmoittautuminen työpajaan viim. 9.12.:
dansart.sihteeri@gmail.com

Mabel Revival is a hilarious and ruthless mix of dance, performance and cabaret. The choreographer Liisa Pentti and the actor-musician Robert Kock are taking their audience into a charmed world of the female divas, those icons of our adoration and objects of our desire. Mabel is a woman without remorse, a female diva and shaman-performer. To celebrate life one needs to speak about death and embrace the realms where we can enter only in our dreams – thus the story of Mabel Revival.

Liisa Pentti, diva  

Actor-musician: Robert Kock

Diva coach: Frans Poelstra

Make-up coach: Tuija Luukkainen

Costumes: Terttu Torkkola

Production: Liisa Pentti +Co

Duration: ca. 40 min

Esitykset:

TYÖRYHMÄ:

Diiva:
Liisa Pentti

Näyttelijä-muusikko:
Robert Kock

Diiva coach:
Frans Poelstra

Make-up coach:
Tuija Luukkainen

Puvut:
Terttu Torkkola

Tuotanto:
Liisa Pentti +Co
Close Menu