5dd5414723d1d

Alkusyksy 2020:
Kuvitteellisten olentojen kokoelma – The Collection of imaginary beings

Ensi-ilta siirtyy koronaviruksen vuoksi alkusyksyyn 2020!
Tarkemmat päivämäärät pian!

Kuvitteellisten olentojen kokoelma on helsinkiläisen Toisissa tiloissa esitystaiteen kollektiivin uusin teos, joka saa ensi-iltansa Turun pääkirjastossa huhtikuussa 2020. Esitys avaa ovet mielikuvituksessa elävien olentojen maailmaan. Kirjasto on paikka jossa menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet elävät rinnakkain. Erilaisten helppojen, kaikille soveltuvien harjoitteiden avulla kuvitelmat heräävät eloon kirjaston käytävillä. Esitys kutsuu eri-ikäiset ihmiset tutustumaan yhdessä kuvitteellisiin olentoihin ja jakamaan omia kuvitelmiaan. Voit saapua esitykseen yksin tai yhdessä perheesi, isovanhempasi, kummisi, ystäväsi, naapurisi tai jonkun muun läheisen kanssa. Kokemuksellinen esitystapahtuma koostuu työpajasta, evästauosta ja vierailusta kirjastoon. Kuvitteellisten olentojen koulu -työpajassa tutustumme ei-inhimillisiin olentoihin ja opettelemme ruumiillistamaan niitä yhdessä. Tämän jälkeen olennot vierailevat kirjastossa ja tarkastelevat tuttua ympäristöä uudesta näkökulmasta.

Esitys toimii museona ja arkistona, jossa voi tallentaa ja jakaa kokemuksia jo menetetyistä eläimistä ja katoavista lajeista sekä mielikuvituksemme tuottamista olennoista.

Toisissa tiloissa on vuonna 2004 perustettu Suomen merkittävimpiin esitystaiteen ryhmiin kuuluva kollektiivi. Toiminnan ytimenä ovat kollektiiviset ruumiilliset harjoitteet, joiden avulla päästään kosketuksiin ihmisille vieraiden olemis- ja kokemusmuotojen kanssa, eli vierailemaan ”toisissa tiloissa”.

Esitys on Toisissa tiloissa -kollektiivin (Helsinki), TEHDAS Teatterin (Turku) ja Kampnagel -tuotantotalon (Hampuri) yhteistuotanto.

Esitykset:

Ensi-ilta siirtyy koronaviruksen vuoksi alkusyksyyn 2020! Tarkemmat päivämäärät pian! Esityspaikka: Turun pääkirjaston studio, Linnankatu 2

TYÖRYHMÄ:

Eeva Kemppi, Jussi Lankoski, Kaisa-Liisa Logrén, Minja Mertanen ja Jaakko Ruuska.
Esitys on Toisissa tiloissa -kollektiivin (Helsinki), TEHDAS Teatterin (Turku) ja Kampnagel -tuotantotalon (Hampuri) yhteistuotanto.

Elokuussa 2020
Huoneiden kirja

Elokuussa 2020 satapäinen taiteilijajoukko muuttaa Huoneiden kirja -suurteoksellaan labyrinttimaisen autiotalon ennenkokemattomaksi elämykseksi. Immersiiviseen eli upottavaan,…
Close Menu