LIPUNMYYNTI

NETISTÄ:

Nyt voit ostaa ja varata lipun TEHDAS Teatterin esitykseen suoraan netistä, kaikkina viikonpäivinä ja kellonaikoina! www.tiketti.fi

 

TEATTERILTA:

Voit edelleen varata lippusi suoraan teatterilta ma-pe klo 10-15 joko puhelimitse 050 412 2344 tai osoitteesta liput@tehdasteatteri.fi. Varaathan lippusi ajoissa!

 

Lipunmyynti ja lämpiö aukeavat tuntia ennen esityksen alkua. Varatut liput tulee lunastaa puoli tuntia ennen esityksen alkua.

 

Teatterilla ei muutoin ole lipunmyyntiä. Tarvittaessa lippujen noudosta voi sopia erikseen (esim. ryhmäliput).

 

LIPPUJEN HINNAT:

Hinnat on mainittu aina kunkin esityksen yhteydessä, ja vaihtelevat tuotannosta toiseen.

 

Huom! Netistä ostettu lippu on saman hintainen kuin teatterin kautta varattu ja ostettu lippu.

 

ALENNUKSET:

Alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät sekä varusmiehet/siviilipalvelusmiehet asianmukaista korttia näyttämällä. Mainitsethan alennuksista lippua varatessasi.

 

MAKSU:

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa Electronilla. Meillä käyvät myös Kulttuuri-, Virike- ja Tyky Kuntosetelit.

 

Kysy myös ryhmätarjouksia! teatteri@tehdasteatteri.fi

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa viimeistään 3 viikkoa ennen esitystä.

 

TILAUSNÄYTÖKSET:

Normaalin näytösaikataulun lisäksi useimmista esityksistä voidaan järjestää varta vasten ryhmällesi räätälöity näytös, mikäli se saadaan aikataulujen osalta järjestymään. Järjestä esityksesi yhteydessä ryhmällesi pienimuotoinen juhla tai illanvietto B-oikeuksin varustetussa lämpiössämme. Teatterilla ei ole ruokatarjoilua, mutta voimme auttaa pitopalvelujen järjestämisessä.

VARAUSLOMAKE:

Voit tehdä lippuvarauksen suoraan allaolevalla yhteyslomakkeella. Ilmoita viestissä selkeästi lippujen kappalemäärä sekä mihin esitykseen ja mille päivälle haluat tehdä varauksen. Ilmoitathan varauksen yhteydessä mikäli olet oikeutettu opiskelija/varusmies/eläkeläisalennukseen.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

LIPUNMYYNTI