KIERTUE-ESITYKSET

RAKKAUDELLA, AGATHA.

ERITTÄIN HYVÄ YSTÄVÄNI PARONI VON MÜNCHHAUSEN

Yksiö. Kaksi aikamiespoikaa. Kissa. Ja kymmenen pientä n... jyrsijää. Suosikkiesitys Tehtaan Vintillä on tällä hetkellä tauolla, mutta odottaa mahdollisia keikkoja teatteritiloissa. Esitys sopii teatterifestivaaleille, vierailuiksi pienille näyttämöille tai kulttuuritiloihin.

Valehtelijaparoniksi kutsuttu Hieronymus von Münchhausen aloittaa puolustuspuheen, jossa väitetään kaiken oudon ja ihmeellisen oikeasti tapahtuneen. Tämä hillitön mielikuvituksen ja nukketeatterin juhla on tilattavissa, mielellään teatteritilaan.

SIIRAN SIRKUSMATKA

TEHDAS Teatteri tarjoaa taas nukketeatteria perheen pienimmille! Siiran sirkusmatka on nukketeatteriesitys arasta ja varovaisesta Siirasta, joka uskaltautuu ulos vasta kuultuaan, että Ötökkämetsään saapuu sirkus. Keväällä 2017 ensi-iltansa saanut esitys on nyt tilattavissa päiväkoteihin, kirjastoihin, kulttuuritapahtumiin. Kysy keikalle!

ALASTALON SALISSA, EEVASTIINA JA LOKINPOIKA

Volter Kilven järkäle Alastalon salissa dramatisoituna käsinukeille ja haitarille. kuva: Sami PerttiläMukana nukketeatteritaiturit Merja Pöyhönen ja Timo Väntsi sekä muusikkona haitaristi Olli Kari. Tilattavissa keikalle esim. kirjastoon tai kulttuuritapahtumiin. Kesällä 2013 ensi-iltansa saanut esitys on valloittanut katsojia ympäri maata.