Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tulevaa

23
maalis
Päivä: 23.03.2018, 19:00

06
huhti
Päivä: 06.04.2018, 19:00

20
huhti
Päivä: 20.04.2018, 19:00

27
huhti
Päivä: 27.04.2018, 19:00

05
touko
Päivä: 05.05.2018, 19:00

Kalenteri

Maaliskuu 2018
ma ti ke to pe la su
1
3
5
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
25
26
27
28
29
30
31

Facebook


Maanantai-illan murhamysteeriKuva: Jussi Virkkumaa

Yksiö. Kaksi aikamiespoikaa. Kissa. Ja kymmenen pientä n... jyrsijää. Suosikkiesitys Tehtaan Vintillä on tällä hetkellä tauolla, mutta odottaa mahdollisia keikkoja teatteritiloissa. Esitys sopii teatterifestivaaleille, vierailuiksi pienille näyttämöille tai kulttuuritiloihin. Tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarinateatteriesitys Suomen itsenäistymisestä.tk tn Tammikuussa 1918 varsinaissuomalainen puuseppä Jaakko päättää liittyä punakaartiin parantaakseen työläisten ja erityisesti tyttärensä Iisan oloja. Juuri lukemaan oppinut Iisa jää odottamaan isän paluuta pihasaarnen juureen. Tilaa esiintymään palvelutaloon, kulttuuritapahtumaan tms.kuva: Kimmo AlakunnasPirkko the Finnish Masochist on Janna Haaviston klovneriasoolo suomalaisesta naisesta, joka kantaa itse kassinsa. Esityksen ensi-ilta oli elokuussa 2013 Future Circus-festivaaleilla TEHDAS Teatterissa, ja esityksiä oli myös vappuna 2014. Pirkko on kiertänyt festivaaleja ja teattereita, ja esitys on edelleen valmiina lähtemään kiertueelle. 

johneleanor

Nukketeatteriesitys keskiajalla eläneestä ristiinpukeutujasta. Vuonna 1395 kirjoitettu oikeuden pöytäkirja tuo esiin tapauksen miehestä nimeltä John Rykener, joka naiseksi pukeutuneena tunnettiin nimellä Eleanor. Kun häntä syytettiin prostituutiosta sekä miesten että naisten kanssa, John-Eleanor alkaa kertoa vaiherikasta elämäntarinaansa?

Esityksestä ei ole sovittuna esityksiä TEHDAS Teatterilla. Kysy kiertueelle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Show also in English! Ask: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valehtelijaparoniksi kutsuttu Hieronymus von Münchhausenkuva Jussi Virkkumaa aloittaa puolustuspuheen, jossa väitetään kaiken oudon ja ihmeellisen oikeasti tapahtuneen. Tämä hillitön mielikuvituksen ja nukketeatterin juhla on tilattavissa, mielellään teatteritilaan. Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

sata ja yksi yksisarvistaTEHDAS Teatterissa ja Teatteri Sudenenteen esitys Sata ja yksi yksisarvista (ensi-ilta kevät 2014) tarjoaa tuhdisti tarunomaista tunnelmaa, kun varjoteatteriesitys Sata ja yksi yksisarvista vie lapset elämykselliselle matkalle tarujen metsään. Esitys tapahtuu suuressa teltassa, jossa yleisö istuu kuin leirinuotiolla. Varjoteatteriesitys on tilattavissa keikalle esim. kouluun, kirjastoon tai festivaaleille. Huom! Esitys vaatii pimennettävän tilan.Volter Kilven järkäle Alastalon salissa dramatisoituna käsinukeille ja haitarille. kuva: Sami PerttiläMukana nukketeatteritaiturit Merja Pöyhönen ja Timo Väntsi sekä muusikkona haitaristi Olli Kari. Tilattavissa keikalle esim. kirjastoon tai kulttuuritapahtumiin. Kesällä 2013 ensi-iltansa saanut esitys on valloittanut katsojia ympäri maata. Tiedustelut timo.vantsi(at)tehdasteatteri.com. 

 

kuva: Marcus LindenKati Keskihannun klovneria-esitys perhearjesta ja siitä selviämisestä. Äitilohikäärme pohtii iloisella kirjopyykkiasenteella äitiyden ja perhearjen jaksamisen teemoja. Esitys sai ensi-iltansa syksyllä 2015 Turun Seikkailupuiston Timantti-teatterissa. Tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TEHDAS Teatteri tarjoaa taas nukketeatteria perheen pienimmille! kuva Jussi VirkkumaaSiiran sirkusmatka on nukketeatteriesitys arasta ja varovaisesta Siirasta, joka uskaltautuu ulos vasta kuultuaan, että Ötökkämetsään saapuu sirkus. Keväällä 2017 ensi-iltansa saanut esitys on nyt tilattavissa päoväkoteihin, kirjastoihin, kulttuuritapahtumiin. Kysy keikalle!

 

TEHDAS Teatteri
Manilla, Itäinen Rantakatu 64
20810 Turku

Lippuvaraukset ja -tiedustelut: 050 412 2344

teatteri@tehdasteatteri.fi